Detalii oferta

Pentru Comenzi:
  • 0757.191.915
  • 0740.191.915
  • 0234.214.084
  • 0234.214.204
  • Zilnic: L - V = 10 - 17
  • S = 10 - 14

Despre noi

S.C. Carsero SRL s-a infiintat in 1995 ca societate mixta romano-franceza, fiind una dintre cele mai mari firme din Romania care comercializa piese auto second hand.

La momentul actual firma noastra are 1 magazin:

– depozitul si magazinul principal in Bacau, comuna Nicolae Balcescu, unde avem un stoc foarte variat de piese auto si motoare pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare, in 2 hale in suprafata totala de 2500 mp

In aceasta locatie comercializam piese auto second hand provenite din dezmembrari autoturisme avariate achizitionate de la societati de asigurari din Franta, ceea ce ne permite sa acordam garantie pentru toate produsele comercializate care sunt de echipare originala, de o calitate superioara pieselor noi de producator si la preturi mai avantajoase.

Comercializam de asemenea si piese auto reconditionate in Franta (electromotoare, alternatoare, planetare}, certificate conform legislatiei europene.

Firma noastra are contracte cu cei mai importanti importatori de piese auto noi si va putem pune la dispozitie din stoc sau la comanda orice piesa noua pentru masina dvs.

Suntem o echipa de 9 profesionisti – mecanici auto, ingineri, vanzatori specializati in identificarea si solutionarea problemei pe care o are masina dvs. Suntem autorizati RAR RNTR 9 cls 2 si 5 pentru diagnosticarea sistemelor de gestiune electronica si pentru dezmembrare orice marca de autovehicul.

In spiritul protejarii mediului si a reducerii poluarii, valorificam la maxim piesele rezultate din dezmembrare prin gestionarea lor informatica si stocarea in conditii optime, sortate pe categorii si marci in spatii inchise. Deseurile rezultate si piesele defecte sunt gestionate conform legislatiei de mediu in vigoare.Galerie foto